![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj7oOQ9XhfNjMd48-yyTYC5cEhVv0SupKoLaM-FB1gEj1zictuevV5ZAVijcLc5_aTBQ4lsdmAqt1jLkW7a2I9lmY6JiMuKMww2tPibtbeW8XJ0Q-28v70OZ8i44FvKUdEtiN_hvfhPqn8/s400/cebulaki2-pop.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgJR8h3022KoNVmmjYbutGKzNcsNIQzJpzLdUVbDcv02diLXobgP_5IDy-HHqY49WTIdh31gal8UQ7FwmzIy1Ss42hlw5Q6pdSsjyC_PXoCVY7fMavEUTeS6scqnMMBjx907VoWByw5BNc/s400/cebulak1-popr.jpg)
Dzisiaj mój debiut w Weekendowej Piekarni. Dzięki Cebularzom - debiut udany. Faktycznie - po usmażeniu cebuli - reszta to już sama przyjemność i żadna praca.
Wyszło mi ok. 20 (nie mogę podać dokładnie, bo większości już nie ma...).
Ponieważ zapomniałam kupić margarynę - zastąpiłam ją masłem i są trochę zbyt twarde, ale tylko zaraz po wyjęciu z piekarnika;po godzinie-dwóch miękną. Tyle, że mało którym dane było zmięknąć...
Przepis na blogu Zawszepolki.
Paproszku Drogi :) W imieniu Margot (ktora pewnie juz w drodze a dalekie strony) witam w Piekarni :)) Debiut bardzo udany cebularze wygladaja jak malowane! :))) I bardzo sie ciesze, ze smakowaly i ze na stale przylaczysz sie do Weekendowej :)
OdpowiedzUsuńPozdrawiam cieplo,
Polka
i witam serdecznie w Weekendowej piekarni ,debiut w pięknym stylu -cebularze pysznie wyglądają
OdpowiedzUsuń